Cele mai frumoase Grădini în Hiroshima

Hiroshima, un oraș al renașterii și al păcii, oferă și spații de liniște și reflecție în formă de grădini impresionante. Hai să explorăm cele mai frumoase grădini pe care le poți vizita în Hiroshima.

1. Grădina Shukkeien

Datând din epoca Edo, Shukkeien este o replică în miniatură a unui peisaj montan și al unui lac, oferind un cadru pitoresc pentru plimbări și relaxare.

2. Grădina Asa Zoological Park

Mai mult decât un simplu parc zoologic, această locație include și o grădină tradițională japoneză și un parc de fluturi unde poți admira zeci de specii diferite.

3. Grădina Hijiyama

Situată pe dealul Hijiyama, această grădină oferă vederi panoramice asupra orașului Hiroshima și găzduiește diferite specii de flori de sezon.

4. Grădina Mitaki-dera

Deși este mai cunoscut ca templu, Mitaki-dera include și o grădină frumoasă, cu cursuri de apă, poduri și o vegetație luxuriantă.

5. Grădina Fudoin

Situată lângă templul Fudoin, această grădină tradițională prezintă pietre mari, iazuri și flori sezoniere care transformă peisajul de-a lungul anului.

Ești pregătit să te pierzi în frumusețea naturală a Hiroshimei? Planifică-ți vizita și descoperă aceste oaze de liniște în inima orașului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *