Cele mai frumoase locuri de vizitat în Havana

Orașul Havana este o bijuterie a Cubei, unde arhitectura colonială se întâlnește cu ritmurile muzicale învăluitoare. Iată cele mai frumoase locuri pe care trebuie să le vezi atunci când vizitezi Havana.

1. Habana Vieja (Orașul Vechi)

Cu străzile sale pietruite și clădirile colorate, Habana Vieja te transportă în timp. Plaza de la Catedral și Plaza Vieja sunt puncte centrale, amintind de epoca de aur a colonizării spaniole.

2. Malecón

Acest promenad de-a lungul coastei oferă priveliști impresionante, mai ales la apus. Este locul perfect pentru a admira marea și a interacționa cu localnicii.

3. Fortaleza de San Carlos de la Cabaña

Această fortăreață istorică oferă o privire în trecutul militar al Cubei, plus o vedere panoramică asupra Havanei, mai ales seara, când se organizează ceremonia tunului.

4. Parque Central și Gran Teatro de La Habana

Centrul vibrant al orașului, Parque Central este înconjurat de arhitectură impresionantă, printre care și Gran Teatro, un loc legendar pentru artă și cultură.

5. Museo Nacional de Bellas Artes

Pentru iubitorii de artă, acest muzeu oferă o colecție impresionantă de opere cubaneze, de la epoca colonială până în prezent. Descoperirea Havanei este ca o călătorie în inima Cubei, cu fiecare colț al orașului ascunzând o poveste sau o melodie.

Fie că ești pasionat de istorie, cultură sau pur și simplu dorniță de aventură, Havana te așteaptă cu brațele deschise.

Dacă vrei să afli mai multe despre Havana și alte destinații cubaneze fascinante, abonează-te la newsletter-ul nostru pentru cele mai proaspete sfaturi și ghiduri de călătorie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *