Cele mai frumoase locuri de vizitat în Milano

Milano, adesea asociat cu moda și designul, este, de asemenea, o comoară de locuri frumoase ce așteaptă să fie descoperite. Oricine își dorește să cunoască inima culturii italiene va fi încântat de ceea ce Milano are de oferit.

1. Castelul Sforzesco

O fortăreață impresionantă care a fost cândva residența familiei Sforza, ducii de Milano. Azi, găzduiește numeroase muzee și galerii de artă, fiind înconjurat de superbe grădini.

2. Districtul Brera

Cunoscut pentru străduțele sale pietruite și galeriile de artă, Brera este locul ideal pentru a savura atmosfera boemă a orașului și pentru a vizita Pinacoteca di Brera, o colecție impresionantă de artă renascentistă.

3. Navigli

Canalele pitorești ale Milanului, cu baruri și restaurante de-a lungul malurilor, sunt locul perfect pentru o plimbare seară sau pentru a te bucura de o masă tradițională italiană.

4. Parco delle Basiliche

Un parc liniștit în inima orașului, situat între două biserici istorice, San Lorenzo și Sant’Eustorgio. Este un spațiu verde ideal pentru relaxare și meditație.

5. Corso Como

Este centrul vieții de noapte și al modei din Milano. Zona este plină de boutique-uri de designer, restaurante de top și cluburi chic, fiind locul de întâlnire al elitei orașului.

Dacă ești pe punctul de a planifica o călătorie în Milano, nu rata aceste locuri magnifice care oferă o combinație irezistibilă de istorie, cultură și frumusețe.

Te-ai îndrăgostit deja de Milano? Pentru mai multe recomandări și sfaturi exclusive, abonează-te la newsletter-ul nostru și bucură-te de cele mai bune ghiduri de călătorie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *