Cele mai frumoase plaje din Skiathos

Skiathos, bijuteria Sporadelor, este renumită pentru peisajele sale de coastă uimitoare și apele cristaline ale Mării Egee. Vino să descoperi o selecție a celor mai impresionante plaje pe care această insulă le are de oferit!

1. Plaja Koukounaries

Desemnată adesea ca fiind „cea mai naturală plajă din Grecia”, Koukounaries impresionează prin nisipul său auriu fin și linia de pini care oferă umbră și prospețime.

2. Plaja Lalaria

Accesibilă doar cu barca, Lalaria este celebră pentru pietrele sale albe rotunjite și stânca impresionantă, formată de acțiunea valurilor de-a lungul anilor.

3. Plaja Banana

Populară printre tineri datorită sporturilor nautice și atmosferei energice, Plaja Banana oferă și secțiuni mai liniștite pentru cei care caută relaxare.

4. Plaja Vromolimnos

Cu apele sale liniștite și nisipul fin, Vromolimnos este ideală pentru familiile cu copii și pentru cei care își doresc o zi liniștită la mare.

5. Plaja Agia Eleni

Cunoscută pentru apusurile sale spectaculoase, Agia Eleni este locul perfect pentru cei care își doresc să se relaxeze și să admire frumusețea naturii în liniște.

Fie că ești în căutarea unei aventuri pe valuri sau a unui loc retras pentru a te relaxa, plajele din Skiathos sunt gata să te încânte cu frumusețea și diversitatea lor.

Descoperă mai multe comori ale Skiathos și planifică-ți următoarea vacanță pe această insulă de vis!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *