Cele mai frumoase plaje în Insulele Cook

Insulele Cook sunt un paradis tropical cu plaje de nisip alb, ape cristaline și recife de corali strălucitoare. Haide să descoperim cele mai impresionante și frumoase plaje din această destinație de vis.

1. Plaja Muri

Situată pe insula Rarotonga, Plaja Muri este cunoscută pentru laguna sa impresionantă, ideală pentru kitesurfing și stand-up paddleboarding. Aici, poți închiria un kayak și te poți plimba printre insulele mici din apropiere.

2. Plaja One Foot Island

Aceasta este poate cea mai fotografiată plajă din Insulele Cook, situată în laguna Aitutaki. Vizitează cabina poștală și trimite o carte poștală direct din paradis!

3. Plaja Titikaveka

Perfectă pentru snorkeling, plaja Titikaveka găzduiește un recif de corali impresionant cu o bogată viață marină. Este locul ideal pentru a te relaxa sub soare.

4. Plaja Ootu

Situată la capătul aeroportului din Aitutaki, această plajă este ideală pentru observarea avioanelor, dar și pentru a te bucura de apele sale calme și limpezi.

5. Plaja Black Rock

Deși nu este tipica plajă tropicală cu nisip alb, Plaja Black Rock este renumită pentru formările sale stâncoase și este un loc popular pentru sărituri în apă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *