Cele mai frumoase plaje în Trujillo

Trujillo, deși faimos pentru siturile sale arheologice și patrimoniul istoric, este și o destinație de coastă ce adăpostește unele dintre cele mai pitorești plaje din Peru. Hai să descoperim împreună cele mai atrăgătoare plaje din această regiune!

1. Playa Huanchaco

Cunoscută pentru tradiționalele sale „caballitos de totora”, Huanchaco este un loc ideal pentru surfing, relaxare și pentru a savura fructele de mare proaspete în restaurantele de pe litoral.

2. Playa Las Delicias

O escapadă urbană, această plajă este populară printre localnici și turiști datorită nisipului său fin și apei liniștite, perfecte pentru înot și bronzat.

3. Playa Boca del Río

Situată la granița dintre Trujillo și Moche, aceasta este o plajă mai izolată, perfectă pentru cei care caută o atmosferă mai liniștită și peisaje naturale superbe.

4. Playa Puerto Morín

Un port pescaresc tradițional, Puerto Morín este un loc excelent pentru a observa viața de zi cu zi a pescarilor și pentru a te bucura de fructele de mare absolut delicioase.

5. Playa Malabrigo

Deși este mai cunoscută sub numele de „Chicama”, aceasta este renumită pentru a avea cea mai lungă undă stânga din lume, făcând-o un paradis pentru surferi.

O aventură pe litoralul Trujillo!

Dacă sunteți în căutare de soare, mare și nisip, Trujillo are tot ce aveți nevoie. Pregătiți-vă costumul de baie și prosopul și bucurați-vă de cele mai frumoase plaje ale orașului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *