Top 5 Atracții Turistice în China

China, țara cu o istorie de mii de ani și o cultură bogată, este un destinatar turistic de top. Dacă plănuiți să vizitați această națiune magnifică, iată top 5 atracții turistice pe care nu trebuie să le ratați.

1. Marele Zid al Chinei

Întinzându-se pe mii de kilometri, Marele Zid nu este doar o minunăție inginerească, ci și un simbol al voinței și determinării poporului chinez. Fie că alegeți să vizitați porțiunea Mutianyu sau Badaling, veți fi fascinat de grandiozitatea sa.

2. Orașul Interzis din Beijing

Odată centrul imperiului chinez, Orașul Interzis este acum un muzeu. Cu peste 980 de clădiri supraviețuitoare, este cea mai mare colecție de structuri antice din lemn din lume.

3. Râul Li și Peisajul din Guilin

Faimos pentru formele carstice unice, râul Li oferă o călătorie pe apă uimitoare, cu peisaje care par să fie desprinse din picturi.

4. Teracota Warriors în Xi’an

Această colecție impresionantă de statui din argilă, create pentru a însoți primul împărat al Chinei în viața de apoi, rămâne unul dintre cele mai importante descoperiri arheologice ale secolului trecut.

5. Turnul Perlei din Guangzhou

Reprezentând modernitatea Chinei, această structură impresionantă de 600 de metri înălțime oferă o vedere panoramică asupra orașului Guangzhou.

Dacă doriți să experimentați tot ce are China de oferit, nu ezitați să rezervați următorul dumneavoastră tur. Experiența va fi cu siguranță memorabilă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *