Top 5 Plaje Pitorești în Penang

Penang, deseori numită „Perla Orientului”, nu este doar renumită pentru patrimoniul său cultural, ci și pentru țărmurile sale exotice. Iată top 5 plaje pe care nu trebuie să le ratezi atunci când vizitezi această insulă paradisiacă.

1. Plaja Batu Ferringhi

Faimoasă pentru nisipul său auriu și apele albastre, Batu Ferringhi este locul ideal pentru sporturi acvatice, plimbări la apus și piețe nocturne vibrante.

2. Plaja Tanjung Bungah

Mai puțin aglomerată decât Batu Ferringhi, Tanjung Bungah este perfectă pentru cei care caută liniște și relaxare, având, totodată, o vedere impresionantă asupra oceanului.

3. Plaja Teluk Bahang

Încă neatinsă de dezvoltarea masivă, această plajă ascunsă este un paradis pentru cei care doresc să se reconecteze cu natura și să se bucure de frumusețea sălbatică a țărmului.

4. Monkey Beach (Plaja Maimuțelor)

Situată în Parcul Național Penang, Monkey Beach este accesibilă fie pe jos, fie cu barca și este faimoasă pentru maimuțele sălbatice care vin să salute vizitatorii.

5. Plaja Pasir Panjang

O altă comoară ascunsă, Pasir Panjang este o fâșie liniștită de nisip, ideală pentru picnic-uri, plimbări și pentru a scăpa de aglomerație.

Gata pentru o escapadă tropicală? Rezervă-ți acum un sejur în Penang și descoperă cele mai frumoase plaje ale insulei. Click aici pentru cele mai bune pachete de vacanță!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *